ΞΕΝΩΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

Σχετικά με εμάς

ο Ξενώνας μας

Ο Ξενώνας ”Δρυμός” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έμφαση στην εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία των ταξιδιωτών. Είμαστε ένα σύγχρονο και εξοπλισμένο κατάλυμα με παρουσία στο χώρο του τουρισμού από το 2003. Το κατάλυμα αποτελείται από 7 διαμερίσματα, χώρο υποδοχής 24ωρης εξυπηρέτησης, αίθουσα καθιστικού-πρωινού όπου μπορείτε να γευτείτε ελληνικό παραδοσιακό πρωϊνό και να περάσετε στιγμές χαλάρωσης μπροστά στο τζάκι.

Τα διαμερίσματα που διαθέτουμε είναι δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κλίνης. Επίσης παρέχουμε παιδική κούνια ή παρκοκρέβατο για τους μικρούς μας φιλοξενούμενους. Επιπλέον γίνονται δεκτοί οι τετράποδοι φίλοι των επισκεπτών μας.

Ο Ξενώνας ”Δρυμός” μπορεί να αποτελέσει την βάση για τις εκδρομές σας στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου και στη φύση της Ευρυτανίας. Σας εγγυόμαστε μια υπέροχη διαμονή με αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης μακριά από την καθημερινή ζωή της πόλης.

Ταξιδιώτες που επισκέπτονται το κατάλυμά μας, θα ζήσουν την ζεστασιά και την φιλοξενία σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Η αγάπη μας για τη φύση και την Ευρυτανία θα σας προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα αποτελέσουν τον ταξιδιωτικό σας οδηγό, που θα χρειαστείτε για να επισκεφτείτε τα μαγευτικότερα αξιοθέατα της περιοχής.

Παροχές

RESERVATIONS

Κάντε Κράτηση τώρα!

Κλείστε το διαμέρισμα που επιθυμείτε με βάση τη διαθεσιμότητα του Ξενώνα.
Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε!

ΔΙΑΜΟΝΗ

Διαμερίσματα